Вардарци го посетија здружението ВО МОЈОТ СВЕТ

Дел од фудбалерите на Вардар беа во посета на здружението за третман на лица со Аутизам, АДХД и Аспергеров синдром Во мојот свет, во скопската населба Аеродром.