Зоотерапија и аутизам

horse

Краток осврт за улогата на зоотерапијата при третман на лицата со аутизам од ветеринарниот доктор Јадранка Аврамовска, соработник на здружението и водич едукатор при Зоолошката градина Скопје. Погледнете ОВДЕ:

Поврзани информации: